Om oss

Jag, min man och mina 2 ”barn” bor på en gård en bit ut på landet mellan Borås och Göteborg tillsammans med väldigt många olika djur.  Vi har en mycket nära relation mellan oss i familjen. Jag har levt med djur, framför allt katt, sen tidiga tonåren och kan inte tänka mig ett liv utan. Det är främst jag, min son och min dotter som är aktiva med djuren.

Jag jobbar nätter i vården i Mölndal, min man Niklas är servicetekniker med kopiatorer etc som huvudområde, min son Andreas har gått klart på Sötåsens Naturbruksgymnasium i Töreboda (inriktning växtodling) och jobbar som dräng på Kåhögs Gård i Partille kommun. Min dotter Elin har gått på Sötåsens Naturbruksskola. Hon gck tidigare på IES (Internationella Engelska skolan) Just nu jobbar hon som vikarie i vården på natten i Mölndals kommun. Hon och hennes ena bordercollie har utbildat sig till patrullhund inom försvarsmakten.

På gården har vi allt från bin till ardennrar i storlek, och föder upp många av dom men främst kattraserna siames, oriental, peterbald och seychellois korthår.

Katterna är  våra familjemedlemmar. Vissa följer med oss på utställning, andra stannar enbart hemma. Vi är med i Föreningen Hallanskatten som tillhör förbundet World Cat Federation (WCF)

Du kan läsa mer om dessa här: http://www.hallandskatten.com/ , http://www.wcfnordic.se/ och http://www.wcf-online.de/

Du hittar mig även på facebook: Kerstin Emanuelsson Lundquist och Lejonhjärtas Katteri/Cattery. Är mest aktiv på min "egna".

Vi finns även på Instagram under namnet LEJONHJARTA67

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)